Esittely

Vuokko Siljanto

Instagram

Ihana että löysit sivuilleni. Lämpimästi tervetuloa!

Olen valmentaja, jonka intohimo ja missio on auttaa herkästi stressaavia, itsekritiikin & murehtimisen kanssa kamppailevia naisia löytämään lempeyttä, levollisuutta ja oman sisäisen voimansa.

Tiedän pitkästä kokemuksesta miten turhauttavaa ja raskasta on elää jatkuvan murehtimisen, itsensä kritisoimisen ja epäilyn kanssa. Kun pienetkin asiat stressaavat suhteettoman paljon. Mutta tiedän myös mitä elämä on, kun näitä lähtee työstämään ja miten upealla ja monella tavalla se muuttaa elämää!

Oman matkani myötä voin sanoa olevani levollisempi, vapaampi ja onnellisempi kuin koskaan ennen muutosta. Siitäkin huolimatta, että perusterveys muuttui myöhemmin loppuelämän matkakumppaniin ms-tautiin.

Koulutukseltani olen rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, NLP practitioner ja parhaillaan opiskelen positiivisen psykologian asiantuntijaksi. Lisäksi olen opiskellut yliopistossa sosiaalityötä ja psykologiaa, sekä olen lähihoitaja. Suurimman osan työurastani olen toiminut sosiaalityöntekijänä, sekä muutaman vuoden hoitoalalla.

Asun mieheni ja koiramme kanssa Tampereella. Rakastan luontoa ja siellä liikkumista, joogaa, meditointia, kokkailua ja musikaaleja.

Lataa maksuton työkirja, ja aloita Sinua rajoittavien uskomusten ravistelu!

Valikko