Esittely

Vuokko Siljanto

Hei, olen Vuokko Siljanto. Kerron muutaman sanan sinulle itsestäni ja siitä, miten olen päätynyt rentoutumisen sekä muutos- ja unelmamentoroinnin pariin.

Meillä jokaisella on oma henkilökohtainen tarinamme takana. Niin myös minulla. Omien vaikeuksieni, kokemusteni ja muutokseni myötä olen nyt tässä. Tyytyväisenä ja kiitollisena. Olen oppinut rentoutumaan, olemaan itselleni lempeä ja kuuntelemaan sydämeni ääntä. Kutsumukseni on auttaa sinua nauttimaan elämäsi matkasta täydellä potentiaalillasi. Teen parhaani, että pystyt päästämään irti turhasta suorittamisesta, ja uskallat seurata sitä mihin oman sydämesi ääni sinua kutsuu.

Kuka on Vuokko?

Asun mieheni ja koiramme kanssa Tampereella. Viihdyn ja saan inspiraatiota erityisesti luonnosta. Minulle tärkeitä asioita elämässä ovat myös meditointi ja jooga, sekä kokkailu ja leipominen. Se, mistä kaikki kuitenkin alkoi ja minkä johdosta olen nyt onnellisena tässä on pitkä, ja kipeäkin tarina.

Olen viettänyt hyvin ison osan aikuiselämästäni äärimmäisen stressaantuneena. Valintani pohjautuivat yleensä siihen mitä ajattelin muiden mahdollisesti olevan niistä mieltä. En osannut rentoutua ja vertasin itseäni jatkuvasti muihin. Jossain vaiheessa aloin ”parantaa oloani” alkoholilla.

Halusin kuitenkin asioiden muuttuvan. Muutos ja eheytyminen vaativat omien pelkojeni katsomista silmästä silmään, olemaan rehellinen itselleni ja avoin oppimaan uudenlaisia toimintamalleja. Alkoi itseni oppimisen ja kehittämisen matka, joka jatkuu tänäkin päivänä. Mielen uskomaton voima on äärimmäisen kiehtova. Päästyäni vauhtiin huomasin, että tämä matka on osa minua. Se on ikuinen.

Tiedän mitä muutokset vaativat, ja miten kauhistuttavalta lähteminen pois totutusta tuntuu. Mutta se on todellakin sen arvoista! Itsensä lempeä ja arvostava kohtaaminen, ja omien rajoittavien uskomusten muokkaaminen tuo mittaamattoman arvokasta vapautta toteutta itseään ja elää juuri omannäköistä elämää.

Koulutukselta olen HLF® Meditaatio- ja rentoutusohjaaja, lähihoitaja ja valtiotieteiden ylioppilas (sosiaalityö, psykologia ja sosiologia). Parhaillaan minulla on käynnissä NLP:n opinnot. 

Suurimman osan työurastani olen toiminut sosiaalityöntekijänä. Lisäksi muutaman vuoden hoitotyössä.