Yksilövalmennus/mentorointi

Yksilövalmennus / mentorointi

Elätkö kroonisen sairauden kanssa? Laittavatko krooniset kivut ja fatiikki / uupumus kapuloita rattaisiin?

 

Asiat eivät ehkä suju kuten ennen työssä, opinnoissa, vapaa-ajalla ja/tai ihmissuhteissa? Valtaako oireiden pelko tai huoli tulevasta alaa mielessäsi? Tuntuuko että oireiden vuoksi joudut vain luopumaan tärkeistä asioista? Onko suunta hukkunut kaiken keskellä?

Mikäli tunnistit jostain itsesi, ei sinun tarvitse jäädä kamppailemaan yksin. Tältä sivulta löytyvät valmennuspaketit on luotu sinua varten kun haluat jälleen elää täyttä elämää – sairaudesta huolimatta!

 

Valmennuspakettien kesto on 3 kk sisältäen:

  • Kaksi (2) 75 minuutin etätapaamista kuukaudessa
  • Tehtäviä / harjoituksia matkasi tueksi
  • Seuranta että valmennus vie sinua varmasti kohti tavoitettasi
  • Sähköpostituki koko valmennuksen ajan

Tapaamiset tapahtuvat joko etäyhteydellä Zoomissa, tai tunnelmallisissa Cotone Hyvinvointi-tiloissa Tampereen Tammelassa.

Varaa ensin aika maksuttomaan n. 30 minuutin puheluun, mikä ei sido sinua mihinkään. Kerro tilanteestasi ja minä kerron lisää valmennuksista. Katsotaan sopisiko se sinulle.

TYYTYVÄISYYSTAKUU – Mikäli koet ensimmäisen tapaamisemme jälkeen, ettei valmennus ole sinua varten, saat rahasi takaisin.

Valmennuspaketit

BALANSSIA – Yksilövalmennus, 3 kk, 496e (osamaksumahdollisuus)

Tämä valmennus sopii sinulle kun jatkuva stressi ja murehtiminen syövät energiasi, elämänilosi ja samalla myös pahentavat oireitasi.

Valmennuksen avulla vahvistat keho-mieli yhteyttä, opit ymmärtämään sitä paremmin, sekä muutat ajattelu- ja toimintamallejasi sinua paremmin palveleviksi.

Valmennuksen aikana pääset keventämään huolista huolista raskasta oloa ja löydät juuri sinulle sopivat keinot rauhoittaa & rentouttaa kehoa ja mieltä.

Asetut itsesi puolelle ja luot arkeesi tasapainoa mikä tukee hyvinvointiasi.

ULOS UMPIKUJASTA – Yksilövalmennus, 3 kk, 496e (Osamaksumahdollisuus)

Tämä valmennus on sinulle kun suunta ja merkityksellisyys on hukassa sairauden rajoittaessa aiempaa.

Sinulla on mahdollisuus pysähtyä turvallisesti ammattilaisen kanssa ja tutustua itseesi syvemmin.

Valmennuksen aikana tulet tietoiseksi todellisista arvoistasi, vahvuuksistasi ja toiveistasi. Muutat itseäsi estäviä uskomuksia ja ajattelumalleja.

Valmennuksen jälkeen sinulla on selkeä, kirkastunut suunnitelma sinulle merkitykselle polulle, ja olet voimaantunut ottamaan uusia askeleita omat voimavarasi huomioiden.

Huomioithan että valmennus ei ole terapiaa.

ASIAKKAILTA

 

”Kävin jo itsessään ihanan persoonan Vuokon Calm zone – kurssin. Minulle on tärkeää että valmentaja on aito ja se välittyy Vuokosta heti, ja se tekee yhteisestä matkasta timantin. Calm zone oli monipuolinen ja antoi moneen asiaan keinoja ja syvensi itsetuntemusta, mitä en olisi omin voimin kyennyt tekemään. Vuokon ammattitaitoa ja persoonaa suosittelen lämpimästi varmuudella.” 

Arja (Calm Zone-kurssi)

 

”Suuria askelia olen ottanut eteenpäin ja suurin kiitos kuuluu Vuokolle niistä. Itse olen tehnyt muutoksen mutta Vuokon apu ja sanat sai  minut todella miettimään. Kaikki ne tehtävät, avautuminen ja kirjoittaminen – niistä oli todella iso apu.”

Nainen, 32 vuotta (Yksilövalmennus)

 

”Oon todella onnellinen että päätin lähteä tälle matkalle Vuokon kanssa. Parasta oli ehdottomasti se, että osaan katsoa itseäni ja elämää ”uusin silmin”. Sain paljon kauan kaipaamaani rohkeutta ja luottamusta tehdä valintoja kuin itse haluan. Vuokko on ihanan rauhallinen ja lämmin ihminen. Oli turvallinen olo olla täysin oma itsensä. Valmennuksessa huippua oli myös rentoutustuokiot!”

Nainen, 38 vuotta (Yksilövalmennus)

 

”Lapsiperheessä arki on hektistä ja päivät vilistävät ohi. Siinä omat tarpeet unohtuvat helposti. Vuokon Calm Zone-ohjauksessa sain apuja pysähtymiseen ja hidastamiseen sekä läsnäoloon. Kurssin parasta antia olivat erilaiset harjoitteet, joita voi hyödyntää arjen eri tilanteissa kurssin jälkeenkin. Kurssin jälkeen osaan myös olla itseäni kohtaan lempeämpi, mutta mennä myös rohkeammin kohti omia unelmiani. Kiitos Vuokko lempeästä ja ihanasta ohjauksesta!<3”

Petra (Calm Zone-kurssi)

 

”En ole oikein osannut rauhoittaa itseäni tai keskittyä hetkeen jos on paljon asioita meneillään ja stressiä. Calm Zone toi apua molempiin ja siitä iso kiitos lempeälle Vuokolle!Kun olen säännöllisesti tehnyt kurssilla saatuja harjoituksia ja tehtäviä, olen huomannut arjessani muutosta. Osaan olla/keskittyä paremmin hetkeen ja vihdoin löytyy myös sitä armollisuutta itseä kohtaan! Lisäksi itsestä oppi paljon uutta. Erittäin hyödyllinen kurssi, suosittelen lämpimästi.”

Anna (Calm Zone-kurssi)

 

.

Valikko